Boomstamtafelsonline.nl, Oudewater

Adresgegevens:

Boomstamtafelsonline.nl
Elzenweg 21h
3421 TT Oudewater

Tel: 0348-562702
Fax: 0348-561609
Email: info@rxlhome.nl
Website: http://www.boomstamtafelsonline.nl/

Boomstamtafels: natuurlijk & trendy

Boomstamtafels zijn een natuurproduct: grote bomen - vaak met de boomschors er nog aan vast - staan aan de basis van elke tafel. De boomstamtafel is uniek door vorm en structuur. Er is geen tweede exemplaar te vinden. Met de boomstamtafel haalt u letterlijk de natuur in huis. De boom stond jaren in het bos en nu maakt de boom deel uit van uw interieur. De eetkamertafels zijn gemaakt van massieve boomstambalken. Dit maakt de tafels groot en zwaar. Een onverwoestbaar element in uw woonkamer of keuken. De tafel is echter ook zeer geschikt op kantoor. Bijvoorbeeld als bureau of vergadertafel.

Een unieke sfeerbrenger in uw bedrijf, die past in veel interieurs. De tafels zijn in afmetingen verkrijgbaar, tot wel 6 meter. Dit maakt de boomstamtafel tot een echte blikvanger in uw huiskamer of kantoor.

Boomstamtafelsonline.nl is onderdeel van RXL Home, hét adres voor ambachtelijke meubels online. Kijk op de site of kom langs in de showroom in Oudewater. RXL Home is geopend van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

> Bekijk het assortiment Boomstamtafels
    Plan uw route naar dit adres »