Norman Musa Het lekkerste uit Maleisië kookboek
Norman Musa Het lekkerste uit Maleisië kookboek recensie en informatie over de gerechten en recepten in het Maleisische kookboek.
De populariteit van Maleisie als vakantieland neemt toe, maar nog maar weinig mensen kennen de authentieke Maleisische keuken. Die keuken is een culinaire smeltkroes van veelzijdige smaken, beïnvloed door onder meer Maleiers en mensen uit China, India en de Peranakan. In Het lekkerste uit Maleisië schotelt chef Norman Musa ons met trots 60 Maleisische gerechten voor die je simpelweg móet eten.
Van klassiekers als nasi lemak en roti canai, streetfood snacks als popiah goreng (sticky loempia’s) tot verrassende streekgerechten als kari ikan (viscurry) en desserts als bingka pandan (zoete pandanpudding). Voor doordeweekse dagen, etentjes met familie en vrienden, of feestdagen als Eid-al-Fitr en Chinees Nieuwjaar. Met Het lekkerste uit Maleisië, waarin smakelijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie, geniet je thuis van alle must eats.
NORMAN MUSA is geboren op 20 november 1974 in Butterworth, Penang, Maleisië. Hij is een topchef, gespecialiseerd in de Oost-Aziatische keuken en schrijft kookboeken.
- Van: Dinsdag 12 November 2024
- Tot: Woensdag 31 December 2025
Het lekkerste uit Maleisië
60 Must eat gerechten
- Auteur: Norman Musa (Maleisië)
- Soort boek: Maleisische kookboek
- Uitgever: Fontaine Uitgevers
- Verschijnt: 12 november 2024
- Omvang: 208 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek
Heel Nederland |
Categorie: Cadeautips, Koken, Kookboeken |
Norman Musa Het lekkerste uit Maleisië bij Bol | |
Norman Musa Het lekk |